Téma: Levé rameno a okolní svaly

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-10-06 00:47:45, odpověď na #30839 ukázat v kontextu reset

Jde o natržený úpon svalu tečujícího ramenní kloub. Asi by to mělo jít vyhmatat.
Celkově to chce teplo jakoby soluxem. Na toto k prohřátí do tkáně používají sportovci https://www.novysro.cz/mito-light-biohacker-3-0/ aby se zvýšením látkové výměny použitým vlněním zrychlilo hojení drobných prasklin ve svalech a vazech. (1-2xD 10-20 minut.)
A dál udržovat v teple.
Mazat lokalitu K8 2-3xD a na noc masírovat MO+.
K pití AK + ROK + KK 1+1+1 lžička do 2 dcl vody 4xD mimo jídla a k tomu GY 2 tobolky + 2 tobolky kys. Hyaluronová + odměrka Viking nebo Gelmodel.
Potom to chce zpomalit stařeckou degeneraci nejdřív přes játra a omladit se. Na to se někdy stavte osobně a proberem vás... asi za 2-3 měsíce

M.B. 2023-10-03 22:00:31 ukázat v kontextu reset

Krásný dobrý den jsem žena 54let,165cm,70kg,nekuřačka,neočkovaná,bez léků,stresové zaměstnání,tlak na čas, ale s dobrou náladou! Prosím o radu s bolestí levého ramene a omezenou hybností cca půl roku.Nemám bolest v kloubu, ale vystřelující bodavou bolest při špatném pohybu v celém ramením pletenci,od lopatky,přez klíční kost a nejvíce bolesti končí v bicepsu.Zatím nepomohlo fyzio,akupunktura ani masáže. Nevím zda dopřát klid a teplo,nebo naopak cvičení.To co popisuji jsem úplně stejně měla přesně před rokem a samo do vytracena odeznělo. Ale čekání je už nepříjemné a bolestivé. Moc vám děkuji za vaši radu! M.B.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele