Téma: Dráždivý kašel,citlivé dutiny,hučení v uších,rostroušená skleroza

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-10-08 01:56:01, odpověď na #30849 ukázat v kontextu reset

Bez Dubovek nelze žít! Tedy RK-V do krku z rozprašovače 4-16xD, přinejhorším po duševní přípravě na bombu čenichovku i občas do nosu. Úleva se obvykle dostí hned, až utichne ozvěna vašeho řevu (vašem případě plně kultivovaného a nevylučuji i nadstandardní výšky . Já jsem si to dal s tekutou rýmu za noc 10x do obou dírek neb jsem měl ráno vystoupení jako Host TV Nova, ale chyt jsem tekutou rýmu. Byla to dojemná noc, ale v TV nic nepoznali... jen mě kolem očí víc přepudrovali.
K té RS: BK + IQK + PSK 3+2+2,5 ml do 1,5-2 dcl vody a pít mimo jídla 4xD a k tomu Q10P + Ašvaganda + GY + L+Complex 3 tobolky + Serrapeptase.
Na bolest hlavy dle potřeby samostatně RIK 2-3 ml do 1,5 dcl vody 0-xD dle citu.
Krční páteř by si měl prohlédnout někdo s Dornovou metodou
Pokud se objeví kašel, tedy dlouhodobě PK 2 lžičky na porci vody + vitC500. Při akutnějším stavu POK podobně, ale max měsíc (+ Imunogesin 4xD).
Na spaní černý kulich až po ústa a vyhřát hlavu.

Až budete mít někdy náladu na osobní poradnu... je toho ještě dost, co je na vás k řešení, ale teď jsem to nepsal, protože toho máte za úkol až až

Zlatokopka 2023-10-06 08:44:38 ukázat v kontextu reset

Krásný den přeji pane Nový,
Krasavice 52 let, výška 168, váha 55, neočkovaná, 3 roky projevená RS vypnutím pravé nohy, neužívám na RS žádnou lékařskou medikaci neboť jsem cítila že to není pro mě. Nyní se pohybuji dobře, pouze poslední měsíc tuhnou nohy, a nyní 3 týdny bolest v krku s dráždivým kašlem, obtížné mluvení pro suchost v krku (dráždí), bolest hlavy, hučení v uších, kape mi z nosu když jsem venku (původně byla trochu rýma), trochu vykašlávání hlenu. Lékař nasadil na údajně virovou nákazu podporu imunity a Paralen, ovšem 3 týdny téměř bez výsledku, v krku stále stejný stav, slabost též, pouze se trochu zmírnila rýma (používala jsem konvičku). Zpanikařila jsem nyní nad myšlenkou souvislosti s RS, jsem zpěvačka a nynější stav v krku by mi nedovolil koncertovat ... Děkuji za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele