Téma: borelióza - motání hlavy - probíhající

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-10-08 01:34:03, odpověď na #30850 ukázat v kontextu reset

Pokud jste dala od každé polévkovou lžíci do 1,5 l Petky, tak je to dobře. Pokud na jednu porci, tak jste větší drsoň než já. Jinak výběr by nebyl špatný a naznačuje, že máte talent.
SK + RAK + GK + BK a při motání hlavy + RIK 3,5+2+2,5+3 (+2,5-3,) do 2 dcl vody 4xD mimo jídla + Q10P + GY 2 tobolky (nebo alespoň DY) + Imunogesin
Na noc aplikujte do pochvy 1 ml MO+ (nebo před sexem) (násadec + inj 2 ml) (zatím to vypadá na e.coli = myjte si po stolici zadek BTM)
Narovnejte krk jako baletka a ne Spejbl., ale stejně by nebylo od věci, aby to viděl někdo s Dornovou metodou)
BEN7 trojúhelníkově trojřadý na dominantní ruce
Atb nedělá dobře játrům... JK 1 lžička do decky vody 3xD po jídlech a OKHI 1/2 lžíce s jídly.
Sif6 a dýchat 2-4xD 10-20 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.
----
Zadbaon 2xD minutu a bez Dubovek (s rozprašovačem ani nevházejte)
Za čtvrt roku se ukažte osobně, doladíme potřebné...

Athenei 2023-10-06 09:50:05 ukázat v kontextu reset

Milý dědku, jsem žena/35let/172cm/63kg/sedavé zaměstnání/očk.1xJohnson11/2021. Od července velká únava, hodně stresu (státnice), bolesti kloubů a šlach, později občas motání hlavy, zatmění před očima a pískání v uchu, až zalehnutí, nyní zjištěna probíhající borelióza, léčba Doxyhexal 20 tablet. Nasadila jsem k tomu štětkovou+bezinkovou+tymiánovou+mydlicovou směs (1-2x denně od každé polévková lžíce) - mám dojem, že mi ale mydlicová nesvědčí a hrozně mi dráždí močák, který má náběh až na stav zánětu a velké bolestivosti, začala jsem i špinit - je to možné, svědčí to o nějakém dalším problému? Bez mydlicové je to lepší, mívám silné pocení. Motání hlavy se nyní zlepšilo i po nasazení velké dávky B12. Mám nasadit ještě něco dalšího? Děkuji za veškeré rady! S močákem mi vaše směsi vždycky pomohly, sázím i nyní na vaše zázračné přípravky a moc za ně děkuji i za všechno, co děláte!!!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele