Téma: dna / revmatická arthritida

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-10-21 21:11:48, odpověď na #30896 ukázat v kontextu reset

Kyselina močová se tvoří v játrech nadměrně, pokud mají málo kyslíku. Většinou se na přidušení podílí stres, strach, psychovypětí a dechová nekázeň. Kys. močová se ledvinami vylučuje jen 1 g za den, což je spíš na byliny...
AK + CK + MYK + ULK 4+2+2+2 ml do dvoudecky vody 4xD mimo jídla. První 3 koncentráty lze smíchat dohromady v daném poměru, třetí se musí přidávat do společné vody zvlášť. Vždycky k tomu GY 2 tobolky + L+Complex 4 tobolky + 3 tobolky kys. Hyaluronová + Serrapeptase + 1/2 lžíce Sanogel + Bór (Triboron 3 mg)
12K + JK 1+2 ml do decky vody 3xD po jídlech.
OKT 1 lžíce 3xD s jídly či v nich.
Sif6 a dýchat 2-4xD 10-30 minut podle technických možností a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.
Zevně mazat směrem k srdci 2-4xD K8 a na noc masírovat MO+ a případně z MO+ na vložce z MO+ obklad.
Z vašich možností jedině tak pro zvýšení lokálního čištění střídavě nahřívat a chladit přešlapováním z vědra s vodou 42 a druhého 10°C
Z dietních nastavení bych doporučil košťálovou zeleninu pro obsah biologického křemíku.

vitk 2023-10-17 21:25:49 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový, prosím o Vaši laskavou radu.
Byla mi diagnostikována dna - podagra / revmatická (revmatoidní) arthritida, s enormním obsahem kyseliny močové v séru. Mám postiženy klouby palce a nárt na levé noze s velkým otokem, zarudnutím. Trpím nesnesitelnými bolestmi. Chůze je nemožná. (Při mém single životě v cizině velmi obtížná situace...)
V rod. anamnéze dna / podagra / revmatická arthritida nebyly. Budu vděčen za jakékoliv informace o možnosti zlepšení či vyléčení. Upozorňuji, že jsem v zahraničí, bez možnosti si sem cokoliv (doplňky, léky) z ČR nechat poslat, takže uvítám spíše rady na životosprávu, dietu (!) a cvičení. Předem velmi děkuji. (Věk 59, muž, 178 cm, 83 kg, celoživotní nekuřák, abstinent, očkování žádné, laktovegetarián, hathajóga, zaměstnání sedavé a stresující – hudebník.)

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele