Téma: stenosa páteřního kanálu

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-10-22 17:18:43, odpověď na #30915 ukázat v kontextu reset

To je od přidušených jater z práce, kdy nedýchal ani Ještěrčí dech ani Sif6... pochopitelně. Bohužel při tom nadledvinky vypustily stresové hormony, co kdkrvují slinivku a játra, takže odpady se hromadily ve vazivech všude v těle. A někde víc. Zkuste někoho s Dornovou metodou, jestli by ho porovnal, protože to vypadá na zpevněňovací reakci u dolních úponů svalů držících hlavu nahoře vlivem nesení hlavy dopředu jako Spejbl. = Narovnat šíji i hrudník, vyprsit se jako baletka.
AK + MYK + BK + SK 3+2+3+2 do 2 dcl vody 4xD mimo jídla a k tomu Q10P + DY 2 tobolky + L+Complex 5 tobolek + Serrapaptase + kys. Hyaluronová + Quercetin
Po jídlech JK 1 lžička do decky vody 3xD a s jídly OKHI 1 lžíce 3xD.
Sif 6 a so hodinu až 2 tělesného klidu 10-15 mint dýchat podle technických možností. a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.
Večerní cvičení DB, Cvičení s krkem ... videa
Masáž zad s MO+ a případně v lokalitě obkload MO+ na vložce na noc.
Lokalitu nahřívat před masáží 10-20 minut https://www.novysro.cz/mito-light-biohacker-3-0/ nebo kus vyšším (ale dražším)
Zadbalon 3-4xD minutu

Ova 2023-10-22 14:49:35 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
používáme několik let úspěšně vaše přípravky, nejvíce Dubovky, JK, ostropestřecové kaše a podobně. U mého muže se teď objevil problém, u kterého nevím, jestli je možná nějaká podpůrná léčba.
Muž 50 let výška 192, váha 92, denně cvičící, dvakrát týdně vyšší zátěž - orbitrek, nebo 10 km rychlá chůze. covid očkování 3x, tep 68. Práce stresující, sedavá. Nekuříák. Na začátku letošního roku po ránu motání hlavy, pocit na zvacení, neschopnost jakékoliv chůze. Odeznělo po několika hodinách Tohle se opakovalo dvakrát. V srpnu začalo brnění rukou přes den, v noci ne. To odeznělo po masážích páteře, cviky na protahování zkráceného prsního svalu a trapéz. U ortopeda udělaná magnetická rezozance s výsledkem stenosa páteřního kanálu v obratlech 5+6 významný útlak míchy. Vypadá to na nutnost operace. Ještě než se dostane vůbec na nějakou kontrolu k neurochirurgovi, je možná aspoň nějaká podpůrná kombinace bylin, které by aspoň zastavily zvětšování výrůsků v páteřním kanálu? NApadá mě zatím jenom AK, ale dál netuším.
Děkuji moc za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele