Téma: Pálení jazyka -

Celkem 3 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-10-29 20:57:13, odpověď na #30932 ukázat v kontextu reset

Borová voda 3%

Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-10-29 20:55:15, odpověď na #30931 ukázat v kontextu reset

Podle mého nacítění to dělají kyselé metabolity a toxiny plísní v jazyku usídlených imunitou neeliminovaných. To vede zřejmě i k atrofii sliznice, což je logické a tím i k přecitlivělosti na naše lihovodní produkty. Příčina ovšem zřejmě není v jazyku, ale ve slinivce, která nedává dobře pankreatický sekret s bikarbonáty, což nedobře odkyseluje natráveninu ve dvanáctmíku, což umožňuje progresi střevních plísní a od nich se šíří po těle. Pravděpodobně se to týká i nedostatečné produkce inzulínu nebo jeho tkáňové absorbce a od toho dostatek cukru pro látkovou výměnu plísní kdekoliv. Na jazyku je to přednostní vlivem škrobové potravy, která si cukr dodá již v ústech.
REK dělá novotvorbu sliznice a lze ho nahradit ROK. PT používají proti plísním úspěšně včely, to by mohla nahradi 3% borobá voda z lékárny.
Jak dalece by na plísně měl vliv T3 nebo T4 od šž, si nejsem jist, protože jste neuvedla počet očkování na C19.

lowe 2023-10-29 19:23:35 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer pane Nový,obracím se na Vás opět s mým dlouhotrvajícím problémem a to pálením jazyka.O tomto mém problému jsem Vám již vícekráte psala a Vámi doporučené produkty mi v tomto nějak nepomáhají.Naposledy jste mi doporučil REK + PT,ale po stříkání zejména REK mne jazyk pálil ještě více.Jsem z toho opravdu už hodně špatná,pálení jazyka je hodně nepříjemné a tak se na Vás znovu obracím, co bych měla udělat,aby mne jazyk přestal pálit.Nemůže to ovlivnovat i moje hyperfunkce štítné žlázy,na kterou se léčim už 12 let?.Nyní před měsícem mi endokrinoložka léky vysadila a rozhodne o další léčbě při kontrole v lednu 2024.Pane Nový,moc Vás prosím o Vaše sdělení a děkuji za pochopení.Majka-78 let,158 cm,45 kg.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele