Téma: Celkový zdravotní stav

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-11-01 22:08:41, odpověď na #30940 ukázat v kontextu reset

Ztrnulé držení vpřed nesené hlavy extrémně vyčerpává šíjové svaly, které bezprostředním opakováním námahy se nemohou na ni adaptovat, tak bolí a časem budou atrofovat. Masáž a nahřívání je rozhodně správně. Asi bych doporučil https://www.novysro.cz/mito-light-biohacker-3-0/ Lokalitu mazat K8 1-3xD a navečer masírovat podélnými o spirálovými tahy směrem k lebce s MO+. Lze použít i masážní kouli viz video https://www.youtube.com/watch?v=axTejAh_ukA.
Pokud se nad ránem budíte v myšlenkové smršti, tak za to mohou stresové hormony obvykle z přidušení. Za to může často blokáda C5/6 v nefyziologocké pozici při spaní. Rozcvičit krk a dýchat 15 minut Sif6 (vodeo Dýchání sifonem)
Na noc B komplex forte a Melatonin forte, to zapít NK 1 lžička v 1,5 dcl vody.

Dianka27 2023-11-01 19:45:03 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

Je mi 26 let, měřím 182 cm, vážím 77 kg. Nemám ani jedno očkování na covid. Mám sedavé, lehce stresující zaměstnání, od začátku roku začínám podnikat, rovněž sedavé povolání. Rovněž mám podezření na ADHD.

Se svým zdravotním stavem jsem poměrně spokojen, pravidelně sportuji, normálně jím, často koukám do počítače. Mám velký problém se spánkem a bolestí zad (především trapézy + krční až hrudní část páteře). Většinou nemám problém usnout, ale ráno se budím velmi brzo s plnou hlavou myšlenek (občas i v noci) a následně už bez šance usnout. Záda i krk se snažím pravidelně masírovat, případně nahřívat v sauně, ale bolest nijak nemizí. Jinak se cítím velmi zdráv. Umíte mi pomoci, jak bez problému znovu usnout a zbavit se bolesti zad? Může to spolu souviset? Problém se spánkem vnímám s přebytkem myšlenek.

Budu rád za jakoukoliv pomoc a radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele