Téma: Kulich - vysvětlení 55X160/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-09-07 00:46:37, odpověď na #12369 ukázat v kontextu reset

1) Zádrž vzduchu pod textilem umožňuje refluxem CO2 zlepšit noční dechový režim. 2) Ohřev nosních skořep snižuje gravitační zaplavení a aerobrzdu. 3) Černoba sniže fotony a tak stimuluje produkci melatoninu pro regeneraci. 4) Dutiny zadržují méně tkáňového moku. 5) ... a méně mikrobů. 6) Zlepšuje se lymfatický tok a snižují otoky. 7) Přihřívá se vzduch a tak lze větrat i v chladnu. 8) Zlepšuje se látková výměna v očích i okolí. 9) Snižuje se nadměrnost nosní mandle. 10) Zlepšuje se sluch a statokinetika - nepříprava na Meniéra... 11) Zlepšuje se sympatikus do hlavy od míchy. 12) Zlepšuje se obličejová pleť. 13) Snižují se pigmetové a jiné jaterní znaky. 14) Výrazně se snižuje chrápání 15) ... a tím nadměrná námaha srdce 16) Zlepšuje se imunita nejen v nosohltanu, ale i plicích a celkově. 17) Zlepšuje se detoxikace játry a tím vliv na vše v těle. 18) Zlepšuje se likvidace stresových hormonů. 19) Zlepšuje se pocit dobého vyspání. 20) Zlepšuje se kapilární tok pokožkou.



Více viz obecné zpracování: Padání vlasů, lupovitost


amater 2011-08-30 00:46:33 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane kořenáři,

při konzultaci jste mi doporučil nosit kulich na noc.

Jsem žena 55 let, 160 cm 60 kg, zaměstnání sedavé a bez pohybu mnohdy stresující.

Když si dám na noc kulich, tak budu mít vlasy - které se mi již tak hodně mastí a mám jich málo, protože padají - hrozné a mohu přijít o poslední zbytky.

Při pohledu na Vaši hlavu ostříhanou na ježka a k tomu jste muž a ne žena která chce vypadat dobře, se Vám to docela dobře radí.

Dotaz zní: nějak jsem nepochopila proč zrovna mám nosit kulicha do postele, kde je teplo. Nelze kulicha nahradit čelenkou i jiné barvy než černá, takže přes vršek hlavy nebude žádná textilie?
Co nošení kulicha v posteli vylepší - nenastydnu nebo se zlepší spaní? Je to nějaká pomůcka pro dobré usínání a následný hluboký spánek přes celou noc? To je totiž to co mi v poslední době chybí. Nebo má černý kulich ještě další léčebné účinky?

Děkuji.

Jarka


jarka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele