Téma: Brnění téměr každou noc, karpální tunel a nízké leukocyty 37X164/51

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-01-03 10:01:19, odpověď na #14063 ukázat v kontextu reset

Vypadá to, že se vám blokuje krční páteř. Narovnejte krk jako královna + druhou bradu a ne jako Hurvajz. Vyprste se! Šíji masírovat K1+MO směrem k hlavě a zateplit. Na ruce též + zateplovací nátepníčky, případně jedno či lépe dvojřadý náramek BEN7. K pití AK + pPPK (nebo PPK) 2+1 lžička do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla. A k tomu Litozin. Detox: JK 1 lžička do 1 dcl vody po jídlech a OO-KH 1/2 lžíce do jídel. Na spaní kulich až pod bradu a dýchat skrz textil. Sif6 4xD 10-15 minut + zadbalon půlminutu + novpoklony 7-15.



Více viz obecné zpracování: Karpální tunel


Silvie13 2012-01-02 12:57:52 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový, v létě jsem měla potíže s leukocyty - abnormálně nízká hladina, na Vaše doporučení jsem pila Vaše bylinky, cítím se lépe, děkuji (ale na kontrolní odběry půjdu až zase nyní v lednu).
A od toho léta potom půl roku už mívám v noci problémy s rukama, v létě to začalo brněním, postupně přibývalo na intenzitě a poslední 1-2 měsíce je to téměř každou noc - ruce mi jakoby odumírají, probudím se a necítím je, musím hodně pocvičit prstama a rukama, aby přišly znovu k životu. Nevím zda to může souviset s karpálním tunelem, podle příznaků. U lékaře jsem zatím nebyla.
Je mi 37 let, jsem na mateřské dovolené (děti 2 a 9 let), manuálně rukama jsem nikdy těžce nepracovala, většinou v administrativě, sedavé zaměstnání u PC. Ty první dva roky MD jsem byla hodně vyčerpaná, nevyspalá, až teď se to malinko lepší....Váha 51kg, výška 164cm. Mockrát děkuji za jakoukoliv radu. S pozdravem Silvie

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele