Téma: Kašel, rýma, bolest hlavy v předkklonu, zalehlé ucho, kojení 35X158/52

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-03-16 18:17:19 ukázat v kontextu reset

RK rozprašovačem 1-3x střiky do krku (rozprašovač na 100 ml lahvičku), 3-8x denně. Po duševní přípravě lze RK 1 střik i dle potřeby i do nosu (je to strašná bomba čenichovka, kdy asi půl minuty mi nebudete moci přijít na jméno, potom naopak)
TK + PK 2 + 4 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 1 polévková lžíce, vše do 2-3 dcl vody + ¼ čajové lžičky prášk. vit. C. Pít mimo jídla (30 min před, nebo 2h po jídle). Zamíchat a užívat 3-4x denně.
Na spaní černý kulich až po bradu a dýchat skrz něj. Textil prohřeje dutiny a nutí nás více dýchat i v noci, černá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.
Eukalypt: vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).
Když jsem se na vás soustředil, tak mi to ukazovalo, že se mám zaměřit i na oči... Doporučuji zatím Polarizační brýle co nejvíc podle možností celý den! Klasické žárovky by byly vhodnější, nežli zářivky.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět dutin


Sharlottae 2016-03-11 15:20:20 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím o radu. Pročetla jsem si Vaši stránku o zánětu dutin a ráda bych se zeptala, zda mohu užívat zde doporučené přípravky - tymianová a diviznová směs a dubové kapky, když kojím měsíční miminko. Případně co mohu jiného. Mám kašel, velkou rýmu, ale moc se nevysmrkám, po ránu bývá zalehlé ucho a při předklonění mne bolí hlava v místě dutin.
Moje výška je 158 cm, váha nyní po porodu 52kg (obvykle 46) a věk 35.
Moc Vám děkuji za radu a přeji hezký den!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele