Téma: Trávící problémy, bolest v zádech pod žebry ?Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-10-21 05:54:55 ukázat v kontextu reset

Absence věku i váhy opravdu přenáší Váš dotaz do roviny obecný dotaz. Je totiž rozdíl, zda Vám je 30, či 70 let, případně zda vážíte 70, či 130 kg. Také to naznačuje absenci prosté skromné radosti ze života a nespokojenost se svým tělem, se kterým se nechcete ani chlubit a ani mu moc pomoci. Tedy se pravděpodobně nemáte moc rád. Asi víte, proč.
Tedy obecně:
Lokalita odpovídá levé ledvině nebo nádoru, na kterou/ý může tlačit natráveninou rozšířené střevo vlivem uskřinutí sezením v oblasti konečníku. Tomu může napomoci blokáda páteře.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecněBlokády páteře


mpaarltiicn 2016-10-19 00:03:41 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím Vás, pane Nový. Měl bych spíše takový obecný dotaz, tzn věk, váha apod vynechám. Trápí mě trávicí problémy (nepravidelná stolice, chvíli normální, chvílí častěji řídká, někdy dokonce jednou za 2 dny, zácpa). Stále jsem nepřišel na příčinu problému, lékaři nic neporadili. Když jé můj stav horší (hlavně zácpa a k tomu vyšší tvorba plynů, nadýmání), tak mě pobolívá na levé straně zad pod žebry. Když se další den pořádně vyprázdním, tak bolest už není (jakoby to způsobovala zácpa, tedy ucpaná stolice v daném místě střeva). Chtěl jsem se zeptat, je ta bolest na zádech kvůli zvýšené tvorbě plynů nebo tam leží nějaký orgán který to může způsobovat ? Mám za to, že na levé straně leží sestupný tračník, tzn poslední část tlustého střeva, tak že by problém byl v té poslední části tračníku ? Velmi často sedím v porovnáním s pohybem, tak to má souvislost ?

Aby jste si to místo bolesti lépe představil, tak Vám posílám obrázek, kde jsem místo vyznačil, odkaz níže. Mockrát děkuji.

https://s18.postimg.org/lh5x77b95/zada.jpg

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele