Téma: Bolest hlavy, trnutí v temeni, kolem uší a v týlu, závratě 48X163/57

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-21 04:42:53 ukázat v kontextu reset

Pravděpodobně máte dlouhodobě ztuhlou krční páteř od hrbení hlavy patologicky nesené dopředu jako Spejbl a Hurvínek. Svaly šíje jsou ztuhlé a svým stažením dlouhodobě blokují nervy odstupující od míchy. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně a šíji zateplit. Na té MR měli udělat i mozek pro vyloučení nádoru.

Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.



MK + BK 2 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OKH ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK + 12K 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 3-5x denně. A jinak pokud možno co nejvíc Ještěrčí dech.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Případně namazat, nechat 5 minut vstřebávat, setřít.

Zadbalon 4xD minutu.

Případně lze šíji (krční páteř) masírovat v nahrbené pozici od lopatek ke hlavě MO+ 5-10 minut. Potom setřít a zateplit!



Více už jedině přijít do Osobní poradny.

Ajaa 2017-02-20 10:31:43 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, jsem žena 48 let, 57 kg / 163 cm, sedavé zaměstnání.... Vloni mě začala trápit hrudní páteř, bolest na hrudi.....po fyzioterapii vše ustoupilo, ale od srpna začalo trnutí hlavy, závratě.. V říjnu 14-ti denní neustálý krutý bolehlav - nepomáhaly ani léky....přešlo to až po akupunktuře. Od té doby ale často - téměř denně závratě, pobolívání, tlak nebo trnutí hlavy - hlavně v temeni, kolem uší a v týlu....Někdy mě bolí i oči.... Před 14 dny se mi "silný bolehlav" zase vrátil.... Nejhorší je poloha ležmo.... Přitom se snažím denně cvičit nebo aspoň procházky, chodím na fyzioterapii - terapeutka tvrdí, že krk už mám volný, ale že se mi opakovaně blokuje hlavový kloub....a moc nechápe proč.... Mohlo by to být třeba i tou fyzioterapií? Tlak mám většinou nižší, ale nemyslím si, že je to tím.... Byla jsem na MR krku - v zásadě v pořádku. Jinak jsem zdráva - měla jsem pouze před 5 lety operaci žlučníku....později se ukázalo, že problémy byly spíš od dvanácterníku ( vřed ). Poradíte mi prosím, co s tím....? Je to dost otravné - hlavně to bolení a motání hlavy....dost těžko se dá soustředit na nějakou činnost.... Děkuji moc za radu. A.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele