Téma: Adenom štítné žlázy, myomy v děloze, bolestivá MS 30X172/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-10-08 01:01:08, odpověď na #27299 ukázat v kontextu reset

Jste trochu složitější, v osobní poradně bychom to mohli probrat asi lépe, protože bych si ověřil, že ta šž může blokáda C5/6, protože nosíte hlavu asi dopředu jako Spejbl.
2-3 dny před menzes zařadit do pití mimo jídla RBK 3,5 ml na porci 4xD mimo jídla a jinak tento nápoj si dělejte dlouhodobě z KRK + BK + GGK 3+4+3 ml do 2 dcl vody 4xD mimo jídla + Q10P + L+Complex 3 tob.
Po jídlech MYK + JK 3+3 ml do decky vody po jídlech.
OKHI 1/2 lžíce 3xD s jídly.
Zevně na noc dávejte na šž obkládek na polovině vložky z 1/2 lžíce MO+.
Na noc a případně před sexem aplikujte do pochvy 1/2-1 ml MO+ (násadec a inj 2 ml skladem)
Sif 6 a 4xD 5-30 minut dýchat (po hodině tělesného klidu) a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech
Zadbalon 2-4xD minutu.
Vyprsit se. Cvičení s krkem (viz moje video)

Veronika K. 2020-10-07 15:58:19 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o pomoc s řešením mých problémů...
Ráda bych se definitivně zbavila adenomu štítné žlázy a myomů v děloze a nejspíše s tímto spjatou velice bolestivou menstruací.
Je mi 30 let, vážím 64-67 kg, měřím 172 cm, povoláním jsem inspektor, je to spíše sedavé zaměstnání v kanceláři u pc, občas stresující. Mám pravidelný pohyb v podobě téměř každodenního sportu, a co druhý den odpoledne jsem někde v přírodě. Nekouřím, alkohol občasně. Jsem na Low carb stravování, bez lepku, cukr jen ten přirozený v zelenině ovoci atp.
V roce 2009 jsem podstoupila radio léčbu autonomního adenomu štítné žlázy. Uzel se spálil, zmenšil, ale zůstal - momentálně mě lékařka poslala na vyšetření sono punkce, protože konstatovala prokrvení (nevím jestli to bylo, nebylo.. Málo kdy mi doktor řekne něco navíc). Vyšetření má proběhnout v únoru u specialisty. Po radio léčbě jsem se vzpamatovala osm let a konečně se dva roky cítím celkem fajn, a bylo mi nevybíravě naznačeno, že mě nejspíše odešlou k operaci, čemuž hodlám zabránit. Co mi můžete prosím doporučit, aby ten uzel zmiznul? Doplním, že momentálně užívám lethrox 100mg (jsem na něm měsíc, předtím od spálení vždy euthyrox).
Problém číslo dva, s kterým se potýkám již 5 měsíců, je velmi bolestivá MS, doktorka mi řekla, že mám drobné myomy v děloze, a že na to nic není, jen analgetika.. Maminka si myslí, že to spolu nějak může souviset ten myomový problém se štítnou žlázou, tak to sem píši rovnou.. Pan MUDr. Mlčoch mi doporučil tinkturu, kterou mi ale momentálně nemůže vyrobit, takže zatím čekám a objednala jsem si tinktury na bolest při MS, nasadila řebříček ve velkém.. Ještě doplním, že jsem rok a půl od vysazení HA..Děkuji, klaním se a přeji pěkný den.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele